Modeltreinen verkopen

Modeltreinen verkopen?

Modeltreinen verkopen voor een goede prijs?

U kunt bij ons terecht voor het verkopen of inruilen van modeltreinen. Als u kleiner gaat wonen, of geen gelegenheid meer heeft uw verzameling voort te zetten of modeltreinen heeft gekregen uit een nalatenschap, dan kunt u deze te koop aanbieden. Wij zijn doorlopend op zoek naar leuke modeltreinverzamelingen en onderdelen. Of u nu één locomotief of honderden modeltreinen bezit, wij nemen deze graag van u over om daar andere liefhebbers wereldwijd een plezier mee te doen.

Modeltreinen verkopen en bij u ophalen?

We komen graag bij u langs om uw aangeboden modeltreinen en accessoires te bekijken en een goed bod te doen. Dit gaan gaan om enkele modeltreinen maar uiteraard ook voor een complete verzameling met onderdelen en toebehoren.

Wat kunt u verkopen aan modeltreinenmarkt.nl?

  • Volledige displayverzamelingen van lay-outs
  • Verzamelingen van Märklin
  • Grote en kleine Fleischmann verzamelingen
  • Modeltreinen en onderdelen van Roco
  • N spoor verzamelingen
modeltreinen verkopen

Wat is mijn modeltrein waard?

Op afstand is het niet zomaar mogelijk om een waarde af te geven voor een modeltrein of een modeltreinen verzameling. De waarde is afhankelijk aan de staat waarin het item of de verzameling zich bevindt, de zeldzaamheid en of de originele verpakking nog aanwezig is. Indien gewenst komen we vrijblijvend bij u langs om het aanbod te bekijken en u een goede prijs te bieden of een waarde af te geven.

Inruil of inkoop van modeltreinen

Modeltreinen worden in uiteenlopende omstandigheden van de hand gedaan. Zo komen we de volgende situaties tegen:

  • Een privéverzameling wordt aangeboden omdat men geen tijd meer heeft deze hobby voort te zetten of er niet genoeg ruimte meer voor heeft. Wij nemen een verzameling graag over om er een andere liefhebber een plezier mee te doen.
  • Modeltreinen worden overgedragen aan nabestaanden nadat een verzamelaar is overleden, en de nabestaanden weten er geen raad mee.
  • De modeltreinen verzamelaar komt door omstandigheden onder curatele te staan en de curator is genoodzaakt door verkoop van modeltreinen geld vrij te maken
  • Winkels hebben jarenlang modeltreinen aangeboden maar stoppen met het aanbod en doen de voorraad van de hand.
Märklin modeltreinen
Fleischman modeltreinen
Roco modelspoorbanen
Een greep uit de merken die we inkopen

Prijs opvragen of bezoek op locatie?